U bent hier

Feesten

Wilt u voor uw familie, personeelsleden of zakenrelaties een leerzaam en onderhoudend uitje organiseren? Denk dan eens aan een artistieke workshop glasblazen.
Op vrijwel iedere locatie, of het nu bij u thuis, in een bedrijfskantine, een restaurant, in een bedrijfshal of in het atelier van De Glasentertainer is, er is altijd een paar vierkante meter vrij om een dynamische workshop te organiseren.

Willem Buyse begint met een spectaculaire introductieshow, waarna het publiek van ca. 10 personen één voor één een glasornament kan blazen. Wanneer het kunstwerk is afgekoeld, is er eventueel een mogelijkheid om deze te beschilderen. Tegen het einde van de workshop Glasblazen, kunnen de glasornamenten op een spiegel, bijvoorbeeld voorzien van bedrijfslogo / naam / datum / tekst en of afbeelding naar eigen ontwerp, gemonteerd worden.

Speciaal voor bruiloften is er een bruiloftsarrangement te boeken, waarin de bruid en bruidegom symbolisch met elkaar versmelten. Lees verder...

Samenwerkende locaties voor een Workshop Glasblazen

Bruiloftsarrangement

Gaat u trouwen? Of viert u binnenkort de trouwdag van uw familie of vrienden? Denk dan eens aan een bruiloftsarrangement Glasblazen. Tijdens deze unieke show gaan bruid en bruidegom een kelk van een champagneglas blazen en deze worden voor eeuwig met elkaar versmolten. Een mooier symbool van verbondenheid bestaat toch niet?
Lees verder