U bent hier

Workshops en demonstraties

GlasEntertainer Willem Buyse, neemt u mee in de spectaculaire wereld waar vakmanschap, vuur en vloeibaar glas domineren! Tijdens een workshop of demonstratie glasblazen zult u geboeid zijn door de unieke en humorvolle manier van GlasEntertainment in zijn atelier of op gewenste locatie!

De Entertainer en zijn ambacht: Glasblazen

Naast het geven van leerzame interactieve, creatieve workshops en demonstraties glasblazen heeft GlasEntertainer Willem Buyse gedurende zijn uitoefening van het vak glasblazen diverse vormen van glas gemaakt.
Een professionele glasblazer is speciaal opgeleid om de moeilijke techniek van ambachtelijk glasblazen te beheersen en te demonstreren.

De glasontwerpen van Willem Buyse zijn bijzondere handgemaakte geschenken voor speciale levensgebeurtenissen zoals:
 
Een handgemaakt glasobject, dat speciaal voor een unieke gelegenheid geblazen is, zal een herinnering blijken te zijn met grote emotiewaarde!

Glasornamenten van de GlasEntertainer:
 
  • Moeder met kind € 75,00
  • Originele kelk (vaas) € 25,00
  • Kerstbal (met of zonder kind) € 25,00

Workshop Glasblazen

In het atelier van GlasEntertainer Willem Buyse wordt een oud ambacht op een eigentijdse manier in de praktijk gebracht.
Kom het zelf ervaren en boek een interactieve workhop glasblazen!
Dat kan al vanaf € 120,00 per persoon en u gaat, met een een beetje hulp van de GlasEntertainer, naar huis met uw eigen gemaakte glasdecoratie

Heeft u belangstelling voor een Workshop Glasblazen, klik op de link en lees verder...