U bent hier

Evenementen glasblazen

Willem Buyse creëert op humorvolle wijze met zijn workshops en evenementen uniek GlasEntertainment, een spectaculaire vorm van glasblazen waarbij door vuur, glas, magic en vakmanschap fascinerende glascreaties ontstaan... en u kunt hier getuige van zijn en zelfs deelnemen!

GlasEntertainment staat voor vuur, glas, magic, humor en Willem Buyse

GlasEntertainment, de naam zegt het al, is een zeer originele vorm van entertainment samengesmolten uit een combinatie van vuur, glas, humor, magic en vakmanschap van GlasEntertainer Willem Buyse uit Beneden Leeuwen in De Betuwe.

Wat kunt u verwachten van een Workshop Glasblazen van GlasEntertainer Willem Buyse?
  • Een spectaculaire show
  • Vakkundigheid
  • Humor en magie
  • U blaast, met hulp van de GlasEntertainer, uw eigen creatie zoals bijvoorbeeld een drinkglaasje, waxinelichthouder of kerstbal
  • Na afloop krijgt u uw zelf gemaakte glasornament mee naar huis
Vanzelfsprekend bent u van harte welkom in het glasatelier van Willem Buyse in Beneden Leeuwen, centraal gelegen in Nederland in De Betuwe, maar evenementen en workshops kunnen worden georganiseerd op vrijwel elke locatie! 

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden van evenementen en workshops Glasblazen 

Glasentertainer Willem Buyse heeft passie voor glas

Willem Buyse brengt de theorie van glasblazen met een grote dosis humor en spektakel tot leven. Het publiek mag onder zijn professionele en gepassioneerde begeleiding zelf een glascreatie, zoals bijvoorbeeld een waxinelichthouder, drinkglaasje of kerstbal blazen en vormen.
Mocht u dan nog niet geheel onder de indruk zijn, dan wordt u dit wel als de GlasEntertainer voor uw ogen 'het geheim van de ooievaar' onthuld.

Kortom een geweldige educatieve en onderhoudende workshop waar u nog lang over zult napraten!
Bovendien gaat u  naar huis met een prachtig zelf geblazen glasornament, naar keuze!
 

Agenda

Bekijk de agenda voor vrije plaatsen in de openbare individuele workshops Glasblazen in het atelier van de GlasEntertainer Waterstraat 7A1 6658 AA in Beneden Leeuwen. Alle tijden die niet vermeld staan in de agenda zijn vrij om te boeken op locatie of voor groepen van minimaal 10 personen in mijn atelier. Voor meer info stuur een mail naar GlasEntertainer@gmail.com of vul het contactformulier in.
Lees verder

Feesten

Wilt u voor uw familie, personeelsleden of zakenrelaties een leerzaam en onderhoudend uitje organiseren? Denk dan eens aan een artistieke workshop glasblazen. Op vrijwel iedere locatie, of het nu bij u thuis, in een bedrijfskantine, een restaurant, in een bedrijfshal of in het atelier van De Glasentertainer is, er is altijd een paar vierkante meter vrij om een dynamische workshop te organiseren.
Lees verder

Workshop Glasblazen

Tijdens een spectaculaire Workshop Glasblazen leert u, in een interactieve setting vol magie, glazen voorwerpen te vervaardigen door lucht te blazen in roodgloeiend vloeibaar gemaakt glas en dit in een model te vormen. Glasblazen kent een moeilijke techniek en vereist veel geduld, maar met de bereidwillige hulp van GlasEntertainer Willem Buyse gaat u met een, door u gekozen, ornament van glaskunst naar huis!
Lees verder

GlasEntertainment op beurzen of braderieën

GlasEntertainment is een bijzondere publiekstrekker tijdens beurzen of braderieën. De demonstratie glasblazen van GlasEntertainer Willem Buyse, die met behulp van een brander van vloeibaar glas mooie ornamenten maakt, is een absolute aanrader op een evenement! Zijn dynamische show wordt door toeschouwers spectaculair gevonden, door de combinatie van vakmanschap, humor en magie!
Lees verder

Demonstratie glasblazen op school

Laat "De Glasblazer" op school een leerzame en dynamische demonstratie Glasblazen verzorgen. De leerlingen krijgen op een originele en humorvolle wijze informatie over glas, het productieproces en bewerkingsmethodes. Vanzelfsprekend mogen de toeschouwers ook zelf aan de slag door een mooie glascreatie te blazen en mogen dit als souvenir mee naar huis nemen.
Lees verder